Första och andra pris i värvningstävlingen 2015 är en flygtur för de två bästa värvarna i SwAFHF:s Saab Safir. Den vanns av Sune Larsson och Ulf Norman. Men alla som värvade minst en ny medlem under året deltog i en utlottning av 10 kostnadsfria flygturer i en Draken-, Viggen- eller Gripen-simulator som finns vid ett antal av flygmuseerna runt om i landet.

Lottdragningen har nu gjorts och följande värvare får var sin flygtur en simulator: Lars Andersson, Helsingborg. Magnus Andersson, Eskilstuna. Mats Beckman, Hägersten. Per Bjurström, Örebro. Anders Grendal, Stenungsund. Rolf Hammarberg, Norrtälje. Erik Hedin, Falun. Stig Markstedt, Ersmark. Nils-Arne Nordahl, Nässjö. Karl-Runo Sundström, Linköping. Vi säger ett stort grattis till vinnarna och tackar för en fin värvninginsats!

Följande flygmuseer sponsrar mycket välvilligt en eller två simulatorflygningar: Ängelholms Flygmuseum, Aeroseum Göteborg, Flygvapenmuseum Linköping, F21 flygmuseum Luleå samt museerna vid de tidigare flottiljerna F11 och F15. SFF framför ett stort tack för denna generositet!

Alla ni som inte hade tur i lottdragningen skall veta att er värvningsinsats är mycket uppskattad och betydelsefull för SFF. Ett stort tack till er alla!

Även i år kör vi med en värvningstävling. Information om denna kommer i SFT 2-16 och även här på Aktuellt-sidan inom kort. Men vänta inte på detta, utan fortsätt att dra ditt strå till stacken genom att värva nya medlemmar närhelst du får tillfälle!

Text: Ulf Delbro